Vaccinatie en dan?

Het is gespreksonderwerp van de dag ” vaccinatie en virussen”. Zo ook bij mijn in de praktijk.

We leven op dit moment in een wereld waar het lijkt of dat het virus regeert, maar is dat wel zo?  Een leuke vraagstelling zou je kunnen zeggen…

Twijfel jij?

Of je je moet laten vaccineren? en wat te doen als je gevaccineerd bent?

Over welke supplementen je kunnen ondersteunen in deze tijd?

Over wat het beste is voor jou en hoe je daar invulling aan kan geven?

Of je de juiste keuzes maakt voor jou en je gezin?

Over hoe je het beste jouw dag kan door komen zonder dat je aan het einde van de dag geen energie meer over hebt?

Je wil zo graag:

✅  Je vaccinaties ontstoort hebben

✅  Je wilt weten welke supplementen goed zijn voor jou

✅  Je wilt weten hoe je je eigen energie hoog kan houden

✅  Je wilt gewoon herkenning voor je issues en ruimte

✅  Je wilt uit die twijfel en adviezen over je vragen

✅  Je wilt graag weer je zelf fit voelen en vol energie

Ik ben Femke

Regeert het virus in de wereld of niet?

De vraag welke ik aan het begin van deze pagina stelde. Het is een open vraag en het antwoord hierop zal voor iedereen anders zijn. Maar de onderliggende vraag is hoe is dit voor jou?

ALs je energetisch kijkt is het een bewustwordingsproces waarin het zo belangrijk is om je frequenties hoog te houden en je jezelf heel veel liefde te geven. Daarnaast is het slim om je immuunsysteem optimaal te houden. Dat is namelijk belangrijk voor een goed herstel tijdens ziekte of na ziekte van bijvoorbeeld een virus en dat je er makkelijker doorheen komt. Dit kun je onder andere doen door te letten op wat je nuttigt, maar ook door een aantal supplementen te gaan gebruiken. Want ja, we kunnen tegenwoordig niet altijd voldoende mineralen en vitaminen uit onze voeding halen, dus dan is supplementeren raadzaam.

Je kunt hierbij onder andere denken aan vitamine D, vitamine C maar ook aan selenium en zink, denk ook eens aan echinaforce en omega 3,6,9. Deze helpen je allemaal om je weerstand te verbeteren en hoog te houden. De weerstand van je lichaam begint bij je darmen, want daar zit ook de start van je immuunsysteem.

Vele mensen worden of zijn gevaccineerd zodat je eigen immuunsysteem antistoffen gaat aanmaken en mocht je ziek worden je lichaamscellen al weten wat ze moeten gaan doen.

Maar zoals elke vaccinatie heeft het niet alleen voordelen maar zitten er ook stofjes in welke niet zo goed zijn voor ons lichaam, denk hierbij aan zware metalen en vulstoffen. Deze willen we liever niet hebben.

Nu heeft alles een frequentie, je organen, je hersenen, je huid maar ook een vaccinatie heeft een frequentie en deze frequenties zijn te meten een bioresonantie apparaat. Hiermee worden de verstoringen die aanwezig zijn in je lichaam zichtbaar. Zo zul je het niet gek vinden als ik schrijf dat door een vaccinatie bepaalde frequenties van je lichaam verstoord raken. Denk bijvoorbeeld eens aan darmen.

Met een bioresonantie behandeling kun je deze verstoringen verhelpen zodat je hier fysiek, mentaal en emotioneel geen hinder meer van ondervindt. We noemen dat ook wel het ontstoren in dit geval van de negatieve effecten van een vaccinatie.

Heb je dus een vaccinatie gehad en wil je wel de voordelen maar eigenlijk niet de nadelen dan is ontstoring aan te raden.

Na een aantal sessies met mij:

👉🏽  Weet je wat je kan doen om je immuunsysteem te verbeteren

👉🏽  Heb je je vaccinaties ontstoort

👉🏽  Weet je welke supplementen je kan inzetten om je lichaam te ondersteunen en waar je te korten zitten

👉🏽  Je ervaart hoe het is als je frequenties om hoog gaan en leert hoe je deze hoog kan houden

👉🏽  Je voelt wat het met je doet als je lichaam en geest op elkaar zijn afgestemd

Ontstoren met bioresonantie

Bioresonantie therapie gaat uit van lichaamseigen trillingen. Trillingen of ‘resonanties’ komen overal in de natuur voor, ook in de mens. Als deze trillingen verstoord zijn, kunnen klachten van fysieke of emotionele aard optreden. Met de bioresonantie-apparatuur meet ik cellen, weefsels en organen op hun elektromagnetische eigenschappen en frequenties zodat we de oorzaak vinden en deze vervolgens kunnen behandelen.

Ook vaccinaties en virussen hebben hun eigen frequentie en ook deze zijn meetbaar. Doormiddel van bioresonantie kun je je vaccinaties ontstoren. Met ontstoren haal je de schadelijke bijwerkingen van de vaccinatie af op de korte en lange termijn.

Bioresonantie in combinatie met een energetische sessie geeft je lichaam de ruimte om je zelfherstelendvermogen een bootst te geven. Het brengt niet alleen je frequenties weer in balans maar geeft je ook een energie boots.

 

Bioresonantie in combinatie met een Cranio behandeling geeft het lichaam de ultieme ruimte om te werken aan herstel. Het brengt niet alleen je frequenties in balans maar ook je emoties en onderliggende klachten.

Vaccinaties ontstoren

3 sessies van 1,5 uur

Geschikt voor jou als je geen gedoetjes wil maar alleen je vaccinaties ontstoort wil hebben

✅   Telefonische intake van +/- 15 min

✅   Je krijgt 3 sessies van 1,5 uur

✅   Bioresonantie is in combinatie energetische sessie

Investering € 135 per consult

Bioresonantie plus

6 sessies van 1,5 uur

Geschikt voor jou als je naast het ontstoren van je vaccinaties ook nog wil leren hoe je jezelf kan beschermen en welke supplementen je kan inzetten

✅   Telefonische intake van +/- 15 min

✅   Je krijgt 6 sessies van 1,5 uur

✅   Bioresonantie is in combinatie energetische sessie

 ✅   Je weet welke supplementen je nodig hebt om je  lichaam te ondersteunen

✅   Je leert hoe je je eigen frequentie hoog kan houden

Investering € 135 per consult