Je wil het beste voor jouw kindje

SESSIE VAN 1 UUR – € 87

Je zit met je handen in het haar. Je kindje blijft maar onrustig en huilt veel. Je hebt een diep weten als ouder dat er wat is en dat je kindje niet zomaar huilt maar overal word je verteld dat ze soms een huiluurtje nodig hebben.

Je trekt het niet meer en weet dat je het zo niet lang meer volhoudt. Er moet nu iets gebeuren!

Je ziet bij je kindje:

Veel huilen, bijna ontroostbaar of erg onrustig

Je voelt dat je kindje wat nodig heeft en dat jullie hulp moeten gaan zoeken

Je bent zelf op en trekt het niet meer en je bent klaar met alle adviezen van iedereen

Je voelt je niet begrepen als moeder en je wordt niet geloofd in dat je kindje wat nodig heeft en het niet zomaar huilt

➔ Je wilt je kindje helpen, ondersteunen en de veiligheid geven vanuit vertrouwen

 

Bevalling

Ik was in verwachting van ons tweede kindje en had zoveel angst om te moeten bevallen. Mijn eerste bevalling was zwaar en duurde lang en was alles behalve een pretje. Daarbij kwam nog dat ons eerste kindje maar niet wilde drinken aan de borst en ik met mijn pijn in mijn hart overgestapt ben op flesvoeding. Ik wilde zo graag weer vertrouwen in mijzelf hebben en het vertrouwen dat het deze bevalling beter zou gaan. Ik kwam via via bij Femke terecht, eerst voor mijn peuter want hij kon echte driftbuien hebben, Femke gaf aan dat het voor hem ook een zware geboorte is geweest en door de bevalling zijn nekje vast zit, de cranio-sessie voor ons zoontje waren zo fijn en we zagen een andere vrolijker mannetje.

Femke adviseerde om zelf ook eens te komen liggen om het vertrouwen terug te krijgen in mijn lichaam en te vertrouwen dat deze bevalling niet zo hoeft te zijn als mijn eerste bevalling. Het bracht mij zoveel rust in mijn hoofd en met de tips heb ik een fijne bevalling gehad en zijn we nu ook trotste ouders van onze dochter Malou.

-Maaike

Korte slaapjes

Bij het naar bed brengen van onze dochter van 10 maanden moesten we er altijd bij blijven tot dat ze sliep, ook papa mocht haar niet meer naar bed brengen want dan huilde ze de hele tijd en viel ze niet in slaap. Als ik haar eindelijk in slaap had werd ze na 2 uurtjes weer wakker en begon alles weer opnieuw, zelfs een flesje geven hielp niet meer. We zijn bij Femke terecht gekomen om we niet meer wisten hoe we het anders konden doen. Tijdens de cranio-sessie kwam naar voren dat ze door de zware bevalling geen veiligheid meer voelde en daarom alleen bij mij in slaap viel. Na de cranio-sessie heeft onze dochter doorgeslapen en ook papa mocht haar weer naar haar bedje brengen.

-Lieke

Moeder zijn

Ik was net moeder geworden en dacht nu komt het die mooie roze wolk waar iedereen het over had. Ik had er zo naar uitgekeken, de eerste nacht ging het goed maar daarna heeft mijn baby alleen maar gehuild en gekrijst, om gek van te worden en heel eerlijk het liefst had ik ze wat aangedaan als het huilen maar stopte. Gelukkig kreeg ik een tip van een lieve vriendin die zei “zoek hulp”. Zo ben ik bij Femke terecht gekomen. Zij heeft mijn zoontje Stijn behandeld en we hadden een ander mannetje in huis. Hij is nu veel relaxter, slaapt beter en huilt bijna niet meer. Ik merkte ook dat ik daarna meer zelfvertrouwen heb gekregen in het moeder-zijn. Dank je wel Femke, we zijn je nog steeds erg dankbaar!

– Kristel

Je wilt zo graag dat het goed gaat met je kindje:

✅ Je wordt er gek van je kindje steeds huilt en maar niet wil slapen

✅ Je wil je verhaal kwijt en erkenning dat je kindje echt iets nodig heeft

✅ Je wilt het allerbeste voor je kindje

✅ Je graag op pad met je kindje en volop genieten van het samen zijn

✅ Je wilt jezelf ook beter voelen en meer energie hebben

✅ Je wilt ook weer eens een goede nachtrust samen met je kindje

Ik ben Femke

En ik weet precies wat je nu doormaakt. Je krijgt van iedereen goed bedoelde adviezen maar niets werkt. Je kindje blijft maar onrustig en huilen. Je weet als moeder dat er iets aan de hand is maar niemand luistert echt naar jou, je zit inmiddels met je handen in het haar en je had deze tijd zo anders voorgesteld. Nou van een roze wolk is echt geen sprake.

Ook ik heb een huilbaby gehad en werd er gek van. Ik liep de hele dag met mijn kindje op de arm om hem te troosten maar niets hielp. Tot dat ik via een vriendin bij een Cranio therapeut te recht kwam. Eindelijk had ik het gevoel dat er naar mij geluisterd werd en ik hulp gevonden had voor mijn kindje, eindelijk!

Naar een paar sessies en wat goede tips had ik een heerlijk rustig kindje, dat goed sliep en lekker kon spelen. En als het wel huilde dan wist ik dat er iets was en dat ik op mijn eigen gevoel en intuïtie kon vertrouwen. Doordat mijn kindje sliep kwam ik ook weer tot rust en ervaarde ik dat deze tijd echt wel heel bijzonder is.

Dit is wat ik jou en je kindje ook gun, dat jullie kunnen genieten van elkaar en dat je gehoord en gezien wordt en je altijd op je gevoel mag vertrouwen!

  • 8+ jaar ervaring in het begeleiden van mensen in hun persoonlijke groei
  • Cranio-therapeut
  • Bioresonantie therapeut
  • Spiritueel coach
  • Voedingsconsulent
  • Reiki, reader en healer
  • HSP Begeleiding
  • Raindropmassage (essentiele oliën)

Na een paar sessies ervaar je bij je kindje:

👉🏽  Je kindje is rustig, speelt graag en slaapt heerlijk

👉🏽  Je kindje huilt alleen nog als het iets wil aangeven

👉🏽  Je komt zelf tot rust en hebt meer energie en kan weer echt genieten van jouw kindje

👉🏽  Je hebt geleerd dat je gevoel klopt en dat je hierop mag vertrouwen

👉🏽  Je hebt handvaten om het beste voor jouw kindje en jezelf te kunnen doen

👉🏽  Je ziet en voelt dat je een ander kindje hebt en je hebt als ouder meer zelfvertrouwen gekregen in het (ver)zorgen voor jouw kindje

IMG_8576

Hulp voor jou en je kindje

Een kind kan op jonge leeftijd al last hebben van fysieke en emotionele problemen. Ouders weten zich vaak na een tijdje geen raad en zoeken naar hulp. Het emotionele stuk zit vaak bij zowel het kind als bij de ouders.

Het kind wil zich graag begrepen voelen. Door middel van de behandeling met craniosacraal therapie, reiki en bioresonantie help ik kinderen zodat klachten verminderen of verdwijnen. Kinderen zijn open en vaak zeer gevoelig, ze zijn heel toegankelijk voor de behandeling. De energie in het lichaam gaat gemakkelijk stromen waardoor blokkades verminderen.

Meer informatie is terug te vinden op mijn blog pagina.