Craniosacraal therapie

Craniosacraal therapie is een behandelmethode waarbij het bindweefsel als lichaamsstructuur centraal staat. Ik behandel klachten van uiteenlopende aard en richt me op het herstellen van uw vastgehouden energie in het bindweefsel. Tijdens een cranio sacraal behandeling voel of ‘scan’ ik uw lichaam met mijn handen. Ik werk niet met kracht, maar met heilzame, zachte technieken, waardoor de behandelmethode ook geschikt is voor kinderen. Een cranio sacraal behandeling is aangenaam, brengt ontspanning en verlichting, zowel in lichaam als geest.

Bioresonantie therapie

Bioresonantietherapie gaat uit van lichaamseigen trillingen. Trillingen of ‘resonanties’ komen overal in de natuur voor, ook in de mens. Als deze trillingen verstoord zijn, kunnen klachten van fysieke of emotionele aard optreden. Met de bioresonantie-apparatuur meet ik cellen, weefsels en organen op hun elektromagnetische eigenschappen en frequenties. Vervolgens kijk ik of de verstoringen van fysieke of emotionele aard zijn en waar de klachten vandaan komen. Ten slotte stimuleer ik je lichaam met specifieke trillingen, zodat het lichaam zichzelf weer kan herstellen. De trillingen ondersteunen het immuunsysteem en beschermen het lichaam tegen ongunstige invloeden en aandoeningen.

Reiki

Een Reiki-behandeling bestaat uit handoplegging, waarbij ik gebruik maak van jouw energie die daarheen gaat waar ze het meest nodig is: in het lichaam, de geest of op het gevoelsleven. Reiki is een behandelmethode die breed toepasbaar is. Iedereen kan een Reiki-behandeling ondergaan. Reiki heeft een positieve en harmoniserende werking op je energiebanen en chakra’s.

Wil je meer informatie of overleggen welke behandeling bij jou past?