De zachtheid van een aanraking

SESSIE VAN 1 UUR – € 90

Misschien betrap jij jezelf er regelmatig op dat je denkt: ‘is dit het nu? Je leeft met allerlei pijntjes en bent steeds maar moe maar je begint je steeds meer af te vragen hoe het zou zijn als je geen pijntjes hebt en meer energie.

Door de jaren heb je het steeds voor je uitgeschoven om er iets mee te doen en je bent langzaam gaan geloven dat dit bij jou hoort. Wellicht heb je al wat geprobeerd maar zonder het succes te behalen. En nu is de stap eindelijk daar om het anders te gaan doen.

Herken je jezelf hierin?

Ben je voor je gevoel alleen maar bezig met de dag doorkomen, stel je leuke uitjes uit omdat je er totaal geen energie voor hebt

Je hebt het gevoel dat je jezelf steeds verder kwijtraakt, omdat je je alleen nog maal ellendig voelt

De dagen lijken soms maar niet voorbij te gaan zonder dat je voelt dat je geen pijn ervaart en niet vermoeid bent

Je hebt regelmatig het gevoel dat je tekort schiet. Als partner, als dochter, als vriendin of als moeder. Je denkt vaak dat je niet goed genoeg bent of dingen niet goed genoeg doet

Je voelt diep van binnen dat je weer wil leven in een leven zonder klachten, maar stopt die gedachten snel weg: ‘want het hoort bij mij’ of ‘dit is het nu eenmaal’

Zoveel liefde

Bij jou voelde ik me vaak meer vriendin dan patiënt/klant? Wij zitten in ons denken op Eén lijn, die wellicht niet voor iedereen te snappen is, maar wij hoeven elkaar niets uit te leggen. De laatste tijd veel pijn gehad en daarvoor sterke medicatie gekregen. Vanmorgen realiseerde ik me plotseling  dat daar heel veel nare bijwerkingen van kunnen zijn volgens de bijsluiter, maar….ik heb helemaal geen bijwerkingen??!!  Jij hebt zoveel liefde in mijn behandeling gestopt, het gaat gewoon door!! Weet natuurlijk niet of dat bij iedereen zo werkt, maar ben ik ben je heel dankbaar.

– Wilma

Bevalling

Ik was in verwachting van ons tweede kindje en had zoveel angst om te moeten bevallen. Mijn eerste bevalling was zwaar en duurde lang en was alles behalve een pretje. Daarbij kwam nog dat ons eerste kindje maar niet wilde drinken aan de borst en ik met mijn pijn in mijn hart overgestapt ben op flesvoeding. Ik wilde zo graag weer vertrouwen in mijzelf hebben en het vertrouwen dat het deze bevalling beter zou gaan. Ik kwam via via bij Femke terecht, eerst voor mijn peuter want hij kon echte driftbuien hebben, Femke gaf aan dat het voor hem ook een zware geboorte is geweest en door de bevalling zijn nekje vast zit, de cranio-sessie voor ons zoontje waren zo fijn en we zagen een andere vrolijker mannetje.

Femke adviseerde om zelf ook eens te komen liggen om het vertrouwen terug te krijgen in mijn lichaam en te vertrouwen dat deze bevalling niet zo hoeft te zijn als mijn eerste bevalling. Het bracht mij zoveel rust in mijn hoofd en met de tips heb ik een fijne bevalling gehad en zijn we nu ook trotste ouders van onze dochter Malou.

-Maaike

Korte slaapjes

Bij het naar bed brengen van onze dochter van 10 maanden moesten we er altijd bij blijven tot dat ze sliep, ook papa mocht haar niet meer naar bed brengen want dan huilde ze de hele tijd en viel ze niet in slaap. Als ik haar eindelijk in slaap had werd ze na 2 uurtjes weer wakker en begon alles weer opnieuw, zelfs een flesje geven hielp niet meer. We zijn bij Femke terecht gekomen om we niet meer wisten hoe we het anders konden doen. Tijdens de cranio-sessie kwam naar voren dat ze door de zware bevalling geen veiligheid meer voelde en daarom alleen bij mij in slaap viel. Na de cranio-sessie heeft onze dochter doorgeslapen en ook papa mocht haar weer naar haar bedje brengen.

-Lieke

EN IS DIT WAAR JE WERKELIJK NAAR VERLANGT?

✅ Je bent er helemaal klaar mee dat jij je zo vaak moe voelt of allerlei fysieke pijntjes hebt, je wilt je vol energie voelen en krachtig in je lijf

✅ Je wilt ervaren dat er ook even leven is naast je klachten en vermoeidheid

✅ Je wilt (her)ontdekken wie je werkelijk bent en je volledig vrij voelen om jezelf te mogen en kunnen zijn

✅ Je wilt gewoon vol levensenergie in het leven staan en weer eens echt genieten.

✅ Je wilt meer in contact komen met je gevoel en je intuïtie

✅ Je wilt graag meer van jezelf leren houden, jezelf accepteren en voor jezelf kunnen kiezen

✅ Je wilt je krachtiger voelen en steviger in je schoenen staan voor jezelf maar ook in omgang met andere mensen of in lastige situaties

Hoi; Ik ben Femke

En ook ik heb gestaan waar jij nu staat, ik was vaak moe en had weinig energie. En rolde van het ene in het andere en ik dacht het hoort bij mij en dat ik als ik jong meisje zo ziek was geweest.

Maar ook ik heb ervaren hoe het is om weer vol energie in het leven te staan. De inzichten waar mijn klachten vandaan kwamen en wat maakte dat alles mij zoveel energie koste hebben mij geholpen om de weg naar mijzelf weer terug te vinden, daar waar ik genoot van het leven en energierijk was. Het werken aan mezelf met ondersteuning van  craniosacraal therapie maken dat ik nu vol energie ben en veel krachtigere in het leven sta.

Ik ondersteun jou in jouw ontwikkeling je klachten de ruimte te geven om los te laten en weer te vertrouwen op je lichaam zodat je je weer krachtig voelt en vol levensenergie.

  • 8+ jaar ervaring in het begeleiden van mensen in hun persoonlijke groei
  • Cranio-therapeut
  • Bioresonantie therapeut
  • Spiritueel coach
  • Voedingsconsulent
  • Reiki, reader en healer
  • HSP Begeleiding
  • Raindropmassage (essentiele oliën)

NA EEN AANTAL SESSIES MET MIJ ERVAAR JE HET VOLGENDE:

👉🏽  Je voelt je lijf weer en leeft minder vanuit je hoofd

👉🏽  Jij weet wat je overlevingsmechanisme is en wat maakt dat je al die tijd hierin hebt gezeten

👉🏽  Jij voelt je meer energiek en meer in je kracht en hebt weer vertrouwen in je lichaam en in jezelf

👉🏽  Je voelt fit en vol energie en kan weer meer genieten van het leven, zonder elke keer bezig te zijn met je klachten

👉🏽  Je bent zelfverzekerd en staat krachtigere in je schoenen, zodat je kunt leven in volle potentie

👉🏽  Je kiest voor jezelf en hebt weer alle liefde voor jezelf die je verdient

👉🏽   Je weet dat je zelf in zo veel meer instaat bent dat je niet je klacht bent maar dat je een klacht had.

Cranio

Craniosacraal therapie is geschikt voor jou als je je klachten wilt loslaten

Door alles wat gedurende het leven gebeurt kunnen er verstoringen ontstaan in de spanning van het bindweefsel waardoor je lichaam in onbalans raakt. Dit kan leiden tot allerlei gezondheidsklachten. En omgekeerd: kunnen allerlei gezondheidsklachten of emoties, stress of onbewuste trauma’s een verstoring van de beweeglijkheid van het bindweefsel veroorzaken.

Cranio kan bij veel aandoeningen toegepast worden. Het kan gebruikt worden als ondersteunende therapie bij andere behandelingen of als losstaande therapie. Het doel hierbij kan zijn het (her) vinden van ontspanning, herstel van lichamelijk en/of emotioneel letsel, herstel na operatie en verminderen van pijn. Je leert luisteren naar de signalen van je lichaam.

Cranio is ook uitermate geschikt voor baby’s en kinderen, lees hier meer over in mijn blogs

Ook ter preventie en voor behoud van een goede gezondheid kan ik Cranio aanbevelen.

Meer informatie over Cranio kun je lezen op mijn blog pagina.

Losse sessie

Eenmalig 1 uur

Geschikt voor jou als je er klaar voor bent om je klachten los te laten.

✅   Telefonische intake van +/- 15 min

✅   Je krijgt 1 sessie van 1 uur

Investering: €90

Cranio extra

Eenmalig 1,5 uur

Wil je weer volledig in contact zijn met jezelf, vol zelfvertrouwen en energie dan is deze sessie perfect voor jou!

✅   Telefonische intake van +/- 15 min

✅   Je krijgt 1 sessie van 1,5 uur

✅   Inzichten en persoonlijke, spirituele groei

✅  Cranio sacraal therapie in combinatie met bioresonantie

Investering: €135