Bij jou voelde ik me vaak meer vriendin dan patiënt/klant? Wij zitten in ons denken op Eén lijn, die wellicht niet voor iedereen te snappen is, maar wij hoeven elkaar niets uit te leggen. De laatste tijd veel pijn gehad en daarvoor sterke medicatie gekregen. Vanmorgen realiseerde ik me plotseling  dat daar heel veel nare bijwerkingen van kunnen zijn volgens de bijsluiter, maar….ik heb helemaal geen bijwerkingen??!!  Jij hebt zoveel liefde in mijn behandeling gestopt, het gaat gewoon door!! Weet natuurlijk niet of dat bij iedereen zo werkt, maar ben ik ben je heel dankbaar.

– Wilma

Zoveel liefde

Mijn moeder was onverwachts heen gegaan en ik heb zoveel verdriet. Verdriet om dat ze er niet meer is, maar ook verdriet om dat ik haar nog zoveel had willen vragen. Ik mis haar elke dag! Ik had ook heel sterk het gevoel dat er steeds iemand in de buurt is van mij, ik voelde geregeld een windvlaagje voorbij komen…

Femke vertelde mij dat dat mijn moeder is en dat ze op die manier laat weten dat ik op de goede weg ben. Ze vertelde me ook dat het goed gaat met mijn moeder en dat het goed is geweest, ze heeft nu geen pijn meer dit gaf mij zoveel rust! Femke vertelde me ook dingen die zo raak waren, dingen die alleen mijn moeder wist, zo bijzonder dit. Na de reading voelde ik zoveel vrede in mij maar ook de kracht om door te gaan ook al is mama er niet meer.

– Riet

Gepraat met mijn lieve moeder

Ik was in verwachting van ons tweede kindje en had zoveel angst om te moeten bevallen. Mijn eerste bevalling was zwaar en duurde lang en was alles behalve een pretje. Daarbij kwam nog dat ons eerste kindje maar niet wilde drinken aan de borst en ik met mijn pijn in mijn hart overgestapt ben op flesvoeding. Ik wilde zo graag weer vertrouwen in mijzelf hebben en het vertrouwen dat het deze bevalling beter zou gaan. Ik kwam via via bij Femke terecht, eerst voor mijn peuter want hij kon echte driftbuien hebben, Femke gaf aan dat het voor hem ook een zware geboorte is geweest en door de bevalling zijn nekje vast zit, de cranio-sessie voor ons zoontje waren zo fijn en we zagen een andere vrolijker mannetje.

Femke adviseerde om zelf ook eens te komen liggen om het vertrouwen terug te krijgen in mijn lichaam en te vertrouwen dat deze bevalling niet zo hoeft te zijn als mijn eerste bevalling. Het bracht mij zoveel rust in mijn hoofd en met de tips heb ik een fijne bevalling gehad en zijn we nu ook trotste ouders van onze dochter Malou.

-Maaike

Bevalling

Bij het naar bed brengen van onze dochter van 10 maanden moesten we er altijd bij blijven tot dat ze sliep, ook papa mocht haar niet meer naar bed brengen want dan huilde ze de hele tijd en viel ze niet in slaap. Als ik haar eindelijk in slaap had werd ze na 2 uurtjes weer wakker en begon alles weer opnieuw, zelfs een flesje geven hielp niet meer. We zijn bij Femke terecht gekomen om we niet meer wisten hoe we het anders konden doen. Tijdens de cranio-sessie kwam naar voren dat ze door de zware bevalling geen veiligheid meer voelde en daarom alleen bij mij in slaap viel. Na de cranio-sessie heeft onze dochter doorgeslapen en ook papa mocht haar weer naar haar bedje brengen.

-Lieke

Korte slaapjes

Ik was net moeder geworden en dacht nu komt het die mooie roze wolk waar iedereen het over had. Ik had er zo naar uitgekeken, de eerste nacht ging het goed maar daarna heeft mijn baby alleen maar gehuild en gekrijst, om gek van te worden en heel eerlijk het liefst had ik ze wat aangedaan als het huilen maar stopte. Gelukkig kreeg ik een tip van een lieve vriendin die zei “zoek hulp”. Zo ben ik bij Femke terecht gekomen. Zij heeft mijn zoontje Stijn behandeld en we hadden een ander mannetje in huis. Hij is nu veel relaxter, slaapt beter en huilt bijna niet meer. Ik merkte ook dat ik daarna meer zelfvertrouwen heb gekregen in het moeder-zijn. Dank je wel Femke, we zijn je nog steeds erg dankbaar!

– Kristel

Moeder zijn

Ik nam nooit de tijd voor mijzelf, zorgde altijd voor iedereen, heb een drukke baan in de zorg, een gezin met nog jonge kinderen, help altijd mee als er wat op school te doen valt, maar het ging niet meer, ik kon niet meer, ik was opgebrand, kon mij niet meer concentreren en kreeg ook nog eens flinke hoofdpijnen. Met het gevolg dat ik thuis kwam te zitten met een vette burnout. Door de Cranio-sessie kwam ik tot rust, sliep weer beter en leerde ook mijzelf beter kennen, ik leerde de signalen kennen wie mijn lichaam geeft en wanneer mijn grens is bereikt en dat ook ik even tijd mag nemen voor mijzelf. Mijn leven is nu zo anders en doordat ik me goed voel, zie ik ook in mijn gezin dat het allemaal veel rustigere en makkelijker gaat.

– Bibi

Altijd maar druk

Ik twijfelde zo aan mijn eigen lichaam of het me nu niet weer in de steek liet, bij elk klein dingetje schoot ik totaal in de stress, ik was dan ook ernstig ziek geweest en volgens de artsen was alles weg en volledig hersteld. Maar ik vertrouwde mijn eigen lichaam niet meer. Door de sessies bij Femke heb ik het proces van ziek zijn en de emoties die daarbij horen kunnen verwerken en kreeg ik steeds meer en meer vertrouwen weer in mijn eigen lichaam.

– Carla

Vertrouwen in mijn lijf

Ik ben zo blij dat ik bij Femke terecht ben gekomen. Ik sliep al heel wat jaartjes slecht en had totaal geen energie meer, stond steeds vaker op met hoofdpijn en het werd er allemaal niet beter op. Met de cranio-sessies kwam mijn lichaam en geest weer tot rust waardoor ik ook ’s nachts eindelijk weer goed kon slapen.

-Anouk

Eindelijk weer energie