Bij jou voelde ik me vaak meer vriendin dan patiënt/klant? Wij zitten in ons denken op Eén lijn, die wellicht niet voor iedereen te snappen is, maar wij hoeven elkaar niets uit te leggen. De laatste tijd veel pijn gehad en daarvoor sterke medicatie gekregen. Vanmorgen realiseerde ik me plotseling  dat daar heel veel nare bijwerkingen van kunnen zijn volgens de bijsluiter, maar….ik heb helemaal geen bijwerkingen??!!  Jij hebt zoveel liefde in mijn behandeling gestopt, het gaat gewoon door!! Weet natuurlijk niet of dat bij iedereen zo werkt, maar ben ik ben je heel dankbaar.

– Wilma

Zoveel liefde

Ik nam nooit de tijd voor mijzelf, zorgde altijd voor iedereen, heb een drukke baan in de zorg, een gezin met nog jonge kinderen, help altijd mee als er wat op school te doen valt, maar het ging niet meer, ik kon niet meer, ik was opgebrand, kon mij niet meer concentreren en kreeg ook nog eens flinke hoofdpijnen. Met het gevolg dat ik thuis kwam te zitten met een vette burnout. Door de Cranio-sessie kwam ik tot rust, sliep weer beter en leerde ook mijzelf beter kennen, ik leerde de signalen kennen wie mijn lichaam geeft en wanneer mijn grens is bereikt en dat ook ik even tijd mag nemen voor mijzelf. Mijn leven is nu zo anders en doordat ik me goed voel, zie ik ook in mijn gezin dat het allemaal veel rustigere en makkelijker gaat.

– Bibi

Altijd maar druk

Ik twijfelde zo aan mijn eigen lichaam of het me nu niet weer in de steek liet, bij elk klein dingetje schoot ik totaal in de stress, ik was dan ook ernstig ziek geweest en volgens de artsen was alles weg en volledig hersteld. Maar ik vertrouwde mijn eigen lichaam niet meer. Door de sessies bij Femke heb ik het proces van ziek zijn en de emoties die daarbij horen kunnen verwerken en kreeg ik steeds meer en meer vertrouwen weer in mijn eigen lichaam.

– Carla

Vertrouwen in mijn lijf

Ik ben zo blij dat ik bij Femke terecht ben gekomen. Ik sliep al heel wat jaartjes slecht en had totaal geen energie meer, stond steeds vaker op met hoofdpijn en het werd er allemaal niet beter op. Met de cranio-sessies kwam mijn lichaam en geest weer tot rust waardoor ik ook ‘s nachts eindelijk weer goed kon slapen.

-Anouk

Eindelijk weer energie