Bij jou voelde ik me vaak meer vriendin dan patiënt/klant? Wij zitten in ons denken op Eén lijn, die wellicht niet voor iedereen te snappen is, maar wij hoeven elkaar niets uit te leggen. De laatste tijd veel pijn gehad en daarvoor sterke medicatie gekregen. Vanmorgen realiseerde ik me plotseling  dat daar heel veel nare bijwerkingen van kunnen zijn volgens de bijsluiter, maar….ik heb helemaal geen bijwerkingen??!!  Jij hebt zoveel liefde in mijn behandeling gestopt, het gaat gewoon door!! Weet natuurlijk niet of dat bij iedereen zo werkt, maar ben ik ben je heel dankbaar.

– Wilma

Zoveel liefde

Mijn moeder was onverwachts heen gegaan en ik heb zoveel verdriet. Verdriet om dat ze er niet meer is, maar ook verdriet om dat ik haar nog zoveel had willen vragen. Ik mis haar elke dag! Ik had ook heel sterk het gevoel dat er steeds iemand in de buurt is van mij, ik voelde geregeld een windvlaagje voorbij komen…

Femke vertelde mij dat dat mijn moeder is en dat ze op die manier laat weten dat ik op de goede weg ben. Ze vertelde me ook dat het goed gaat met mijn moeder en dat het goed is geweest, ze heeft nu geen pijn meer dit gaf mij zoveel rust! Femke vertelde me ook dingen die zo raak waren, dingen die alleen mijn moeder wist, zo bijzonder dit. Na de reading voelde ik zoveel vrede in mij maar ook de kracht om door te gaan ook al is mama er niet meer.

– Riet

Gepraat met mijn lieve moeder