Bij jou voelde ik me vaak meer vriendin dan patiënt/klant? Wij zitten in ons denken op Eén lijn, die wellicht niet voor iedereen te snappen is, maar wij hoeven elkaar niets uit te leggen. De laatste tijd veel pijn gehad en daarvoor sterke medicatie gekregen. Vanmorgen realiseerde ik me plotseling  dat daar heel veel nare bijwerkingen van kunnen zijn volgens de bijsluiter, maar….ik heb helemaal geen bijwerkingen??!!  Jij hebt zoveel liefde in mijn behandeling gestopt, het gaat gewoon door!! Weet natuurlijk niet of dat bij iedereen zo werkt, maar ben ik ben je heel dankbaar.

– Wilma

Zoveel liefde

Mijn moeder was onverwachts heen gegaan en ik heb zoveel verdriet. Verdriet om dat ze er niet meer is, maar ook verdriet om dat ik haar nog zoveel had willen vragen. Ik mis haar elke dag! Ik had ook heel sterk het gevoel dat er steeds iemand in de buurt is van mij, ik voelde geregeld een windvlaagje voorbij komen…

Femke vertelde mij dat dat mijn moeder is en dat ze op die manier laat weten dat ik op de goede weg ben. Ze vertelde me ook dat het goed gaat met mijn moeder en dat het goed is geweest, ze heeft nu geen pijn meer dit gaf mij zoveel rust! Femke vertelde me ook dingen die zo raak waren, dingen die alleen mijn moeder wist, zo bijzonder dit. Na de reading voelde ik zoveel vrede in mij maar ook de kracht om door te gaan ook al is mama er niet meer.

– Riet

Gepraat met mijn lieve moeder

Ik was net moeder geworden en dacht nu komt het die mooie roze wolk waar iedereen het over had. Ik had er zo naar uitgekeken, de eerste nacht ging het goed maar daarna heeft mijn baby alleen maar gehuild en gekrijst, om gek van te worden en heel eerlijk het liefst had ik ze wat aangedaan als het huilen maar stopte. Gelukkig kreeg ik een tip van een lieve vriendin die zei “zoek hulp”. Zo ben ik bij Femke terecht gekomen. Zij heeft mijn zoontje Stijn behandeld en we hadden een ander mannetje in huis. Hij is nu veel relaxter, slaapt beter en huilt bijna niet meer. Ik merkte ook dat ik daarna meer zelfvertrouwen heb gekregen in het moeder-zijn. Dank je wel Femke, we zijn je nog steeds erg dankbaar!

– Kristel

Moeder zijn

Ik twijfelde zo aan mijn eigen lichaam of het me nu niet weer in de steek liet, bij elk klein dingetje schoot ik totaal in de stress, ik was dan ook ernstig ziek geweest en volgens de artsen was alles weg en volledig hersteld. Maar ik vertrouwde mijn eigen lichaam niet meer. Door de sessies bij Femke heb ik het proces van ziek zijn en de emoties die daarbij horen kunnen verwerken en kreeg ik steeds meer en meer vertrouwen weer in mijn eigen lichaam.

– Carla

Vertrouwen in mijn lijf