Ik was in verwachting van ons tweede kindje en had zoveel angst om te moeten bevallen. Mijn eerste bevalling was zwaar en duurde lang en was alles behalve een pretje. Daarbij kwam nog dat ons eerste kindje maar niet wilde drinken aan de borst en ik met mijn pijn in mijn hart overgestapt ben op flesvoeding. Ik wilde zo graag weer vertrouwen in mijzelf hebben en het vertrouwen dat het deze bevalling beter zou gaan. Ik kwam via via bij Femke terecht, eerst voor mijn peuter want hij kon echte driftbuien hebben, Femke gaf aan dat het voor hem ook een zware geboorte is geweest en door de bevalling zijn nekje vast zit, de cranio-sessie voor ons zoontje waren zo fijn en we zagen een andere vrolijker mannetje.

Femke adviseerde om zelf ook eens te komen liggen om het vertrouwen terug te krijgen in mijn lichaam en te vertrouwen dat deze bevalling niet zo hoeft te zijn als mijn eerste bevalling. Het bracht mij zoveel rust in mijn hoofd en met de tips heb ik een fijne bevalling gehad en zijn we nu ook trotste ouders van onze dochter Malou.

-Maaike

Bevalling

Bij het naar bed brengen van onze dochter van 10 maanden moesten we er altijd bij blijven tot dat ze sliep, ook papa mocht haar niet meer naar bed brengen want dan huilde ze de hele tijd en viel ze niet in slaap. Als ik haar eindelijk in slaap had werd ze na 2 uurtjes weer wakker en begon alles weer opnieuw, zelfs een flesje geven hielp niet meer. We zijn bij Femke terecht gekomen om we niet meer wisten hoe we het anders konden doen. Tijdens de cranio-sessie kwam naar voren dat ze door de zware bevalling geen veiligheid meer voelde en daarom alleen bij mij in slaap viel. Na de cranio-sessie heeft onze dochter doorgeslapen en ook papa mocht haar weer naar haar bedje brengen.

-Lieke

Korte slaapjes

Ik was net moeder geworden en dacht nu komt het die mooie roze wolk waar iedereen het over had. Ik had er zo naar uitgekeken, de eerste nacht ging het goed maar daarna heeft mijn baby alleen maar gehuild en gekrijst, om gek van te worden en heel eerlijk het liefst had ik ze wat aangedaan als het huilen maar stopte. Gelukkig kreeg ik een tip van een lieve vriendin die zei “zoek hulp”. Zo ben ik bij Femke terecht gekomen. Zij heeft mijn zoontje Stijn behandeld en we hadden een ander mannetje in huis. Hij is nu veel relaxter, slaapt beter en huilt bijna niet meer. Ik merkte ook dat ik daarna meer zelfvertrouwen heb gekregen in het moeder-zijn. Dank je wel Femke, we zijn je nog steeds erg dankbaar!

– Kristel

Moeder zijn