Femke-Eeren-148-edit

Over Femke

Als therapeut gun ik ieder mens dat hij of zij zich gehoord en gezien voelt. Van daaruit kun je de liefde en rust in jezelf en om je heen echt gaan ervaren. Vanuit mijn hart wil ik graag mensen helpen zich goed in hun lichaam en geest te laten voelen. Het ontstaan van Praktijk Mariposa in Groesbeek sluit precies aan op datgene waar ik zelf in geloof: kijken naar de mens in zijn geheel, in al zijn facetten, niet alleen naar de klachten of ziekten.

 

Als kind ben ik zelf lange tijd ernstig ziek geweest. Gelukkig werd ik weer gezond, maar in mijn groei naar volwassenheid heb ik ervaren dat er veel van de pijn en stress lag opgeslagen in mijn lichaam. Ik ben op zoek gegaan naar ‘iets’ dat bij mij paste en waar ik mij goed bij voelde. Ik ben toen begonnen met Reiki en ben in 2009 zelfs Reiki-Master geworden. De universele levensenergie die je kunt ervaren met Reiki is een verrijking van mijn leven.

Ik heb mijn gevoel gevolgd

Door klachten bij mijn kinderen kwam ik voor het eerst in aanraking met craniosacraal therapie. Ik heb gezien en meegemaakt welke positieve invloed deze behandeling op hen had. Ik werd geraakt door deze bijzondere en effectieve behandeling die emotionele blokkades in het lichaam losmaakt. Mijn gevoel zei dat ik hiermee verder moest gaan. Daarom heb ik de opleiding tot Craniosacraal therapeut gedaan aan het Upledger instituut en deze in 2014 met goed gevolg afgesloten. Aanvullend heb ik een opleiding gedaan in Bioresonantie en ik heb mij verdiept in de Natuurvoedingsleer en de Energetische manier van behandelen. Nu heb ik in mijn praktijk alle mogelijkheden om mijn passie uit te kunnen voeren; ieder mens zich goed te laten voelen in lichaam en geest.

  • 8+ jaar ervaring in het begeleiden van mensen
  • Cranio-therapeut
  • Bioresonantie therapeut
  • Spiritueel coach
  • Voedingsconsulent
  • Reiki, reader en healer
  • HSP Begeleiding
  • Energetisch therapeut
  • Raindropmassage (essentiele oliën)
Femke-Eeren-157
Femke-Eeren-140

Mariposa = Vlinder

Mariposa betekent vlinder. Steeds als ik een vlinder zie, denk ik aan mijn oma die me even groet vanuit het hiernamaals. De vlinder is hét symbool voor verandering, voor ontwikkeling en bevrijding; processen die elk mens meemaakt. Toch worden we in onze ontwikkeling soms tegengehouden. Bijvoorbeeld door pijn, verdriet of andere lichamelijke of mentale klachten. Ook door vermoeidheid en gevoelens van onzekerheid kunnen we onze transformatie vaak niet (goed) voltooien. Uit eigen ervaring weet ik hoe moeilijk dat soms is en dat hulp en steun dan welkom zijn.

In mijn praktijk begeleid ik je bij jouw transformatie. Je leert te luisteren naar je lichaam, je gevoel en je hart. Met Craniosacraal therapie, Bioresonantie therapie of Energetische-behandelingen kan ik je weer op weg helpen.

In verbinding zijn met mijn spirituele gaven

Ik was lange tijd de verbinding met mij zelf kwijt. Ik had de overtuiging vast gezet dat ik altijd moest voldoen aan de verwachtingen van de mensen om mijn heen. Daardoor voelde ik me geblokkeerd, tegen gehouden om te doen en te leven in hoe het voor mij fijn voelde.

Ik heb dan ook lange tijd mijn spirituele gaven voor mijzelf gehouden, ik deelde er niets over, ik vertelde niet wat ik door krijg en ik liet al helemaal niet merken dat ik kon werken met energie en welke healing dat kon brengen.

Ik ging werken met mijn blokkades omdat ik me zo geblokkeerd voelde, ik ging mijn processen doen om te helen. En nee die waren echt niet altijd gemakkelijk, maar ze hebben mij zoveel gebracht.

Nu ben ik Femke, volledig in mijn innerlijk kracht en draag ik uit dat ik mijn intuïtie volg, dat ik zelfliefde heb voor mijzelf en dat ik mijn spirituele gaven gebruik. Ik gebruik het in mijn dagelijkse leven, tijdens de sessies in mijn praktijk. Ik geef healings en readings, ik help een ander weer op weg in zijn levensproces en weet je ” Ik ben zo dankbaar dat ik dit kan en mag doen, telkens weer zijn het de mooiste kadootjes”

Ik heb een super gave 5 daagse cursus ontwikkeld, om ook jou te helpen je spirituele gaven verder te openen, maar ook als je nog niet weet welke gaven jij hebt dan is mijn 5 daagse echt een aanrader.

Leer hoe je vanuit je innerlijke kracht en met zelfvertrouwen je intuïtie en je gevoel kan volgen. Hoe je kan communiceren met je gidsen en hoe je jezelf en een ander kan helpen door een healing te geven.

Meer weten? Ga naar www.femkeeeren.nl of klik op de button

Femke-Eeren-146